Matkapuhelinhuolto
 

Puhelinliittymät ja liittymätarjoukset

Matkapuhelinhuolto toimii yhteistyössä PKT:n kanssa. PKT tarjoaa kattavan puhelinliittymävertailun, jossa on mukana kaikki Suomen tunnetuimmat, kuluttajille tarkoitetut, operaattorit: DNA, Saunalahti, Sonera ja Tele Finland.

Liittymävertailu

PKT:n laaja liittymävertailu auttaa löytämään sinulle sopivimman puhelinliittymän. Liittymävertailusta löydät kaikki DNA:n, Saunalahden, Soneran ja Tele Finlandin kuluttajaliittymät. Voit vertailla liittymiä omien tarpeidesi mukaan, puheajan, tekstiviestimäärien ja nettinopeuden perusteella.

Näin vertaat puhelinlittymät

Vertailemalla puhelinliittymät voit säästää vuodessa useita kymmeniä euroja. Jos taloudessasi on useampia henkilöitä, kannattaa puhelinliittymät keskittää yhdelle operaattorille. Esimerkiksi Soneralla on kilpailukykyisiä liittymiä koko perheelle.

Jotta olisi sinulle hinta-ominaisuussuhteeltaan paras, kannattaa tutustua vanhoihin puhelinlaskuihin. Katso laskuista, kuinka paljon puhut kuukaudessa, lähetätkö tekstiviestejä paljon vai vähän ja minkälainen on nettikäyttösi. Näiden tietojen perusteella löydät vertailusta puhelinliittymän, joka on edullisin käyttöösi. Jos kyseessä on tarjoushinta, kannattaa tutustua myös normaalihintaan.

Etusivu Hinnasto Ota yhteyttä