Matkapuhelinhuolto
 

Myy puhelin

Onko aika myydä puhelin? Matkapuhelimen myynti kannattaa tehdä järjellä, sillä Matkapuhelinhuolto tarjoaa vanhasta matkapuhelimestasi kilpailukykyisen korvauksen. Myy vanha puhelin siis helposti Matkapuhelinhuollon kautta.

Matkapuhelinhuolto ostaa enintään 3 vuotta vanhat puhelimet. Tarjoa vanhaa puhelintasi Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

Saamallasi rahalla voit tehdä mitä huvittaa, eli voit sijoittaa sen vaikka itsesi hemmotteluun uuden matkapuhelimen sijaan. Saat jopa 110 euroa vanhasta puhelimestasi. Tee siis järkiteko ja myy puhelin Matkapuhelinhuollolle!

Matkapuhelinhuolto huomioi myös vialliset ja 3 vuotta vanhemmat puhelimet, mutta niistä ei välttämättä anneta korvausta. Ota yhteyttä ja saat alustavan hinta-arvion. Sitten lähetä vanha puhelimesi Matkapuhelinhuoltoon. Tämän jälkeen Matkapuhelinhuolto tarkastaa puhelimesi ja ilmoittaa sinulle lopullisen hinnan. Jos olet tyytyväinen hintaan, maksetaan se tilillesi vuorokauden sisällä. Jos taas et halua tehdä kauppoja, puhelin palautetaan antamaasi osoitteeseen. Helppoa!

Hinta riippuu puhelimen kunnosta ja puhelimen mukana tulevista varusteista. Matkapuhelinhuolto ei korvaa postikuluja/postikulut on huomioitu loppusummassa.

Etusivu Hinnasto Ota yhteyttä